Nöjd Kund-Garanti

 

Vi värnar om dig som kund och vill att du ska känna dig nöjd med våra produkter och bemötande.

Vi erbjuder 30-dagars full returrätt på alla våra produkter oavsett anledning för retur, men vi ser gärna att du kontaktar oss via email eller telefon innan du returnerar varan.

Tack för ert förtroende,

www.safelife.se

 

Safelife, försvarsspray, pepparspray från 129kr TIW Plus 40 från safelife.se

Köpvillkor, Ånger och Returrätt

 

Frakt

En fraktavgift på totalt 19 kr tillkommer oavsett orderstorlek. Överstiger din order 500 kr levereras varorna fraktfritt. Varor skickas med PostNord och DHL för snabbast möjliga leverans.

 

Leveranstid

Normal leveranstid inom Sverige är 1-4 arbetsdagar om inget annat anges. Vi reserverar oss för slutförsäljning av en vara. Normal leveranstid till Danmark, Norge och Finland är 2-9 arbetsdagar.

 

Trygg och säker betalning

Vi erbjuder enkel och säker kortbetalning Visa/Mastercard, faktura och direktbetalning med alla svenska banker, Swedbank, Handelsbanken, Nordea och SEB via Payson betalsystem för företag. Payson håller högsta säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave, som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas 3D-Secure teknik.

 

PUL

När du som kund fyller i dina person- och kontaktuppgifter godkänner du att dessa uppgifter registreras och används av SafeLife.se. Dina uppgifter stannar säkert hos oss och kommer inte att användas av "tredje part". Uppgifterna är nödvändiga för att vi ska kunna ge bästa service, kontakta dig och leverera varor. Som kund är du skyldig att se till att den angivna adressen är korrekt.

 

Ångerrätt

SafeLife.se tillämpar 30 dagars full ångerrätt och nöjd kund-garanti till konsument (detta gäller ej företag). Vara som returneras skall återsändas inom 30 dagar emballerad och packad enligt våra rekommendationer. Returkostnaden står kunden för tillsvidare innan en överenskommelse har gjorts. Vi önskar nöjda kunder, därför väljer du själv om du vill ha återbetalning eller en annan vara i utbyte. Ta alltid kontakt med oss först, innan du returnerar varor.

 

Reklamationer

Privatpersoner har enligt konsumentköplagen två (2) års reklamationsrätt oavsett vilken garantitid som gäller på en vara. Reklamation skall göras inom skälig tid från det att felet upptäckts. Det är vid reklamation efter garantitidens utgång köparen som skall påvisa att fel man anmärker på fanns redan vid leveranstillfället.

Länk till konsumentköplagen

 

Användaransvar

SafeLife.se ansvarar ej för felaktigt användande av våra produkter och skada därtill uppkommen. Vi säljer väl utvärderade skyddsprodukter av mycket hög kvalitet, detta är inte leksaker och skall endast användas i en nödvärn-situation.

 

Om PaysonFaktura

Vi erbjuder betalsättet "PaysonFaktura" i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet. Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Information om ångerrätt, enligt distanslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden